Бившите казарми стават индустриална зона на 31 февруари

#
16 Oct 2018

На 31 февруари две хиляди и някоя си година или казано с думи прости - на Марта у сряда бившите казарми стават индустриална зона. Това стана ясно след публикация в социалната мрежа - потребителят Александър Спасов препечата в профила си решението на Министерски съвет.
Според решението Общината получава имоти, намиращи се на „ул. „33-ти Свищовски полк” № 85, 85-А и 85-Б, за изграждане на паркови площи, площадки за спорт и отдих, мултифункционална инфраструктура с обособени зони за провеждане на културни и спортни събития и мероприятия от общината при съобразяване на законодателството и правилата в областта на държавните помощи". Следващите параграфи на решение 509 от 19 юли 2018 година са категорични, че освен паркове в казармите няма как да се прави индустриална зона. Коментарите и изводите нека си прави читателя, който последните седмици бе „облъчен” от радостната новина.
Пълният текст на решението на МС може да видите тук: http://pris.government.bg/prin/default.aspx

 

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK