Баскетбол: BorisovStudios записа ценна победа пред родна публика

Преглеждания: 16 #
11 Nov 2018

В страхотен мач баскетболния отбор BorisovStudios записа ценна победа пред родна публика, предаде репортер на Актуално Свищов. Градът ни бе домакин на поредния кръг от Аматьорската баскетболна лига. Свищовлии играха последни от 4-те за деня в зала „Септември”.
Победата е още по-ценна като се има предвид, че е срешу шампиона от миналата година Баш мечките от Велико Търново.
Срещата започна много напрегнато, като бързо отбора натрупа около 7-8 фала. Въпреки това свищовлии не си позволиха да изостават много от противниковия отбор. На полувремето резултата бе 41 на 44 за гостите, като тенденцията бе да вкарват повече млади и свежи играчи. За нашия отбор бе важно да вземат победата пред собствена публика.
Това стана след страхотна наша игра в полесните две четвърти и стратегическите моменти, изработени от нашия отбор. BorisovStudios успя да поведе в последните 2 минути и да задържи резултата в последните секунди с един кош и един вкаран фал. Така свищовлии поведоха с 3 точки и така мача завърши 89 на 86 за BorisovStudios.
След този кръг отборът заема шесто място във временното класиране. Следващата събота свищовлии гостуват в Горна Оряховица.
Резултати от останалите срещи:
Дрезден ЗУУ - БК "Локомотив" Горна Оряховица 71 : 59;
Перестройка - БК "Чардафон" Габрово 64 : 76
Delta Guard - Predators - БК „Чавдар” Троян 70 : 84
Александър ШАБОВ

 

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK