Баскетбол: BorisovStudios записа ценна победа пред родна публика

#
11 Nov 2018

В страхотен мач баскетболния отбор BorisovStudios записа ценна победа пред родна публика, предаде репортер на Актуално Свищов. Градът ни бе домакин на поредния кръг от Аматьорската баскетболна лига. Свищовлии играха последни от 4-те за деня в зала „Септември”.
Победата е още по-ценна като се има предвид, че е срешу шампиона от миналата година Баш мечките от Велико Търново.
Срещата започна много напрегнато, като бързо отбора натрупа около 7-8 фала. Въпреки това свищовлии не си позволиха да изостават много от противниковия отбор. На полувремето резултата бе 41 на 44 за гостите, като тенденцията бе да вкарват повече млади и свежи играчи. За нашия отбор бе важно да вземат победата пред собствена публика.
Това стана след страхотна наша игра в полесните две четвърти и стратегическите моменти, изработени от нашия отбор. BorisovStudios успя да поведе в последните 2 минути и да задържи резултата в последните секунди с един кош и един вкаран фал. Така свищовлии поведоха с 3 точки и така мача завърши 89 на 86 за BorisovStudios.
След този кръг отборът заема шесто място във временното класиране. Следващата събота свищовлии гостуват в Горна Оряховица.
Резултати от останалите срещи:
Дрезден ЗУУ - БК "Локомотив" Горна Оряховица 71 : 59;
Перестройка - БК "Чардафон" Габрово 64 : 76
Delta Guard - Predators - БК „Чавдар” Троян 70 : 84
Александър ШАБОВ

 

 

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK