АПИ ще ремонтира пътни участъци в Общината

Преглеждания: 18 #
09 Jun 2019

Вследствие обилните валежи и множеството поражения на територията на община Свищов, голяма част от пътищата между населените места бяха подкопани от водата и се създаде спешна необходимост от тяхното ремонтиране в определени критични участъци, съобщават от пресцентъра на Общината. По този повод кметът проведе среща с директора на Областно пътно управление Велико Търново инж. Венцислав Ангелов и го запозна със ситуацията. Инж. Ангелов прояви разбиране към сериозната ситуация и веднага са набелязани конкретни мерки за рехабилитаця на засегнатите потенциално опасни места от пътя.
Като част от Републиканската пътна мрежа, на тези отсечки ще бъде направен текущ ремонт от Агенция "Пътна инфраструктура",  както следва:
- Републикански път II-52 – от град Свищов до гарата на село Ореш;
- Третокласен път 304 – от град Свищов до село Царевец; 
- Третокласен път 302 – от ремонтирания участък на село Драгомирово до село Морава и от село Морава до изхода за главен път Е 83.

Сн.: Архив

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK