Апел за помощ от мрежата!

Преглеждания: 21 #
17 Dec 2018

На осмия ден преди Коледа в социалната мрежа се появи апел за помощ. В своя публикация Румен Милчев се обръща към всички потребители със следната публикация:
„Хора, нека помогнем на този човек! От социалните служби му казали, че има право да му плащат тока и водата, но само от Общината може да получи жилище. В Община Свищов не му обръщат внимание. Намерил е подслон в полусрутена постройка някъде по Калето. Дори само достигането до нея с патериците му е голям проблем! Отделно е застрашен от глутницата кучета, която се върти в този район. Денем се прави на невидим някъде, където може поне за малко да постои на топло! Преживява от милостиня! Обръщам се към Кмета, моля лично се занимайте с този случай и направете необходимото Вашите подчинени да си изпълнят социалните функции! Кой друг, ако не този човек има най-належаща нужда от Вашата помощ? Моля всички прочели този текст, присъединете се към тази молба за помощ!”

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/