Апел за помощ от мрежата!

#
17 Dec 2018

На осмия ден преди Коледа в социалната мрежа се появи апел за помощ. В своя публикация Румен Милчев се обръща към всички потребители със следната публикация:
„Хора, нека помогнем на този човек! От социалните служби му казали, че има право да му плащат тока и водата, но само от Общината може да получи жилище. В Община Свищов не му обръщат внимание. Намерил е подслон в полусрутена постройка някъде по Калето. Дори само достигането до нея с патериците му е голям проблем! Отделно е застрашен от глутницата кучета, която се върти в този район. Денем се прави на невидим някъде, където може поне за малко да постои на топло! Преживява от милостиня! Обръщам се към Кмета, моля лично се занимайте с този случай и направете необходимото Вашите подчинени да си изпълнят социалните функции! Кой друг, ако не този човек има най-належаща нужда от Вашата помощ? Моля всички прочели този текст, присъединете се към тази молба за помощ!”

 

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK