Антон Иванов: От 17 години съм се посветил на аматьорския футбол

#
21 Mar 2021 173

Вече 17 години Антон Иванов се е посветил на аматьорския футбол: помага на ФК “Удар” в град Бяла черква, където живее. Преди 3 години се преквалифицира от “играещ треньор” в “играещ президент” и отново е неизменно на стадиона. Не пропуска и среща на ФК “Павликени”.

И днес точно в 14.00 часа той беше на стадион “Ганчо Панов”, за да подкрепи отбора в качеството си на зам.-председател на постоянната Комисия за Младежта, спорта и туризма към Общинския съвет на Павликени. Антон Иванов, който е баща на най-голямата надежда в българското плуване Антъни Иванов, е общински съветник от групата на БСП в Общинския съвет на Павликени.

В момента Антон Иванов е кандидат за народен представител от гражданската квота на “БСП за България” за парламентарните избори на 4.04. Той е с преференция 107.

Срещата от Трета аматьорска лига днес беше срещу отбора на ФК “Партизан” - Червен бряг. В публиката беше и втората в листата на “БСП за България” - Весела Лечева, която преди първия съдийски сигнал дари на павликенския отбор екипи на стойност 6000 лева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Новините на 2020 година - такива, каквито са! Топ 10 на това, което Ви вълнуваше през 2020 година

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

В света на птиците, снимки на Дамян ПЕТКОВ