Американски експерти: Записът „проста кърджалийска п@@@а” - автентичен!

Преглеждания: 315 #
24 Jul 2020

Американски експерти потвърдиха, че аудиозаписът с гласа на Бойко Борисов е автентичен - гласът е на премиера Борисов и няма монтаж. Това обяви в предаването "Лице в лице" евродепутатът Елена Йончева, пише Дир.бг.
"Бих искала да напомня, че в този запис мъжки глас използва обидни квалификации по адрес на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, говори цинично за европейските лидери и премиери, обяснява как използва институции в България, за да притиска бизнесмен и заплашва да изгори политически опонент", коментира евродепутатът.
Именно Йончева е политическият опонент, заплашван с "изгаряне". Заради това тя ще предостави експертизата на белгийската полиция. Така, по думите й, са я посъветвали председателят на Европейския парламент Давид Сасоли и юристи. Другата причина е, че в момента живее със семейството си и работи в Белгия.
Този запис показва само една моментна картина, че в България няма разделение на властите. Ние това отдавна го знаем, но тук в Европа това трябва да се разбере от европейските лидери. Те всъщност го знаят, те знаят как авторитарно управлява г-н Борисов. Но ние трябва да дадем информация на европейските депутати, на европейските големи издания", каза още Йончева.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Дървета израстнаха на... покритата писта на Академията! /СНИМКИ/