Актуално Свищов търси в новата си анкета приоритетите за развитие на Общината

#
18 Nov 2018

В новата си анкета Актуално Свищов търси коя е приоритетната сфера за развитие пред управата на Общината, без значение на политически цвят. В нея даваме възможност читателите да избират между осем отговора. Освен това участникът може да посочи и свой приоритет. По този начин изпълняваме желанието и бележките на читатели от първата анкета.
Анкетата ще бъде активна до следващата неделя, включително и е достъпна в социалната мрежа в групата Свищов! Град на бъдещето.

Ето и въпросът: Коя,‭ ‬според‭ ‬Вас,‭ ‬сфера‭ ‬трябва‭ ‬да‭ ‬развива‭ ‬приоритетно‭ ‬общинската‭ ‬управа‭ ‬на‭ ‬Свищов‭ ‬за‭ ‬просперитета‭ ‬на‭ ‬Общината,‭ ‬без‭ ‬значение‭ ‬на‭ ‬политически‭ ‬цвят‭?

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK