Актуално Свищов търси в новата си анкета приоритетите за развитие на Общината

Преглеждания: 18 #
18 Nov 2018

В новата си анкета Актуално Свищов търси коя е приоритетната сфера за развитие пред управата на Общината, без значение на политически цвят. В нея даваме възможност читателите да избират между осем отговора. Освен това участникът може да посочи и свой приоритет. По този начин изпълняваме желанието и бележките на читатели от първата анкета.
Анкетата ще бъде активна до следващата неделя, включително и е достъпна в социалната мрежа в групата Свищов! Град на бъдещето.

Ето и въпросът: Коя,‭ ‬според‭ ‬Вас,‭ ‬сфера‭ ‬трябва‭ ‬да‭ ‬развива‭ ‬приоритетно‭ ‬общинската‭ ‬управа‭ ‬на‭ ‬Свищов‭ ‬за‭ ‬просперитета‭ ‬на‭ ‬Общината,‭ ‬без‭ ‬значение‭ ‬на‭ ‬политически‭ ‬цвят‭?

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/