Академията с поредно признание за изпълнен проект по Еразъм +

Преглеждания: 181 #
12 Dec 2020

На тазгодишната валоризационна конференция на Центъра за развитие на човешките ресурси, която ще се състои на 18.12.2020 г., Стопанска академия за пореден път ще бъде удостоена със сертификат за качествено изпълнение на проект за мобилност на студенти и персонал между висши училища от програмни и партниращи страни по програма „Еразъм+“. Това съобщи на личния си профил в социалната мрежа проф. Марияна Божинова, ректор на Академията.

Отличеният от Националната агенция проект е един от най-мащабните като финансов ресурс, обхват и дълбочина проекти на Академията, който ангажира 29 партньорски висши училища от 18 държави (България, Албания, Азербайджан, Армения, Грузия, Южна Корея, Молдова, Черна гора, Руска федерация, Сърбия, Китай, Тайван, Украйна, Узбекистан, Виетнам, Египет, Палестина и Мароко).

В рамките на 18-месечния срок на проекта са реализирани общо 104 входящи и изходящи мобилности на студенти и персонал: 34 входящи и 5 изходящи студентски мобилности с цел обучение; 27 входящи и 31 изходящи мобилности на персонал с цел преподаване; и 4 входящи и 3 изходящи мобилности на персонал с цел обучение.

Завършваме програмния период 2014-2020 г. на програма „Еразъм+“ с три проекта на Стопанска академия, отличени от Центъра за развитие на човешките ресурси със сертификат за качествено изпълнен+ие. Това е категоричен атестат за административния капацитет на Академията и уменията й да гради стабилни и ползотворни международни партньорства.

Заредена съм с очакване на старта на новия програмен период 2021-2027 г., през който програма „Еразъм+ ще бъде по-приобщаваща и дигитална, по-иновативна, гъвкава и зелена.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Новините на 2020 година - такива, каквито са! Топ 10 на това, което Ви вълнуваше през 2020 година

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов в снимки