Академията почита Дарителя

Преглеждания: 23 #
04 Nov 2018

Церемония-шествие с поклонение пред гроба на Дарителя по случай патронния празник на Академията организират Академичното ръководство и Студентският съвет на СА „Д. А. Ценов”, съобщиха от Висшето училище.
Академичното ръководство и Студентският съвет имат удоволствието и честта да поканят всички преподаватели (професори, доценти, гл. асистенти, асистенти, преподаватели и старши преподаватели), докторанти, студенти, служители и работници в Академията на тържествената церемония - шествие с поклонение пред гробана Дарителя по случай патронния празник на Академията.
Тържествената церемония ще се състои на 8 ноември 2018 г. (четвъртък).
Начало – 11:00 часа пред Ректората.
Убедени сме, че с нашето присъствие ще изразим голямата обич, признателност и почит към Алма матер и делото на Дарителя, допълват от Висшето училище.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!