Академията, ИУ-Варна и УНСС се обединяват за работа в областта на счетоводството и финансите

#
15 Oct 2020 223

Меморандум за сътрудничество и създаване на обединение в областта на счетоводството и финансите сключиха Стопанска академия „Димитър А. Ценов”, Икономически университет – Варна и Университет за национално и световно стопанство – София, научи Актуално Свищов.
На 14 октомври в УНСС - София, с колегите-ректори на УНСС - проф. Димитър Димитров и на ИУ Варна - проф. Евгени Станимиров сключихме меморандум за сътрудничество и създаване на обединение /КЛЪСТЕР/ в областта на счетоводството и финансите, разказва проф. Божинова, ректор на свищовската Алма матер.
Тя съобщи още, че през ноември в СА "Д. А. Ценов" отново трите университета ще създадат клъстер в областта на застраховането, данъчния и митническия контрол. Първият клъстер, който е в областта на маркетинга и предприемачеството, бе учреден в началото на септември в ИУ-Варна.
„Всички ние се надяваме на ползотворно сътрудничество! Сърдечно благодаря на домакина - проф. Димитров за топлото посрещане и удостояването ми с плакета "100 години УНСС" и Сребърна възпоменателна монета с частично позлатяване. ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!”, коментира още проф. Божинова.

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов изпрати абитуриентите от "Випуск 2021"