Академията домакин за 12-ти път на „Национални дни на кариерата”

#
28 Jan 2019

На 27 март в Заседателна зала “Ректорат“ (до кафе-клуб „Салве“) Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов за дванадесети пореден път ще бъде домакин на „Национални дни на кариерата – Добра кариера. Добър живот“, съобщиха от Висшето училище. Форумът предлага на студенти и млади специалисти възможност да поставят основите на своето сполучливо кариерно развитие. Това става възможно, след като им се предостави шанс да се срещнат със стотици потенциални работодатели. В осем академични града в България – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив – търсещите нови възможности за стаж и работа специалисти ще имат шанс да се срещнат на живо с HR специалистите от водещи големи компании в страната, предлагащи свободни стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Сред тях са финансови институции и банки, компании в сферата на ИТ и телекомуникации, производствени, консултантски и търговски фирми, индустриални предприятия, структури на държавната администрация и др.
 Основната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. Сред задачите на събитието е и да представя по разбираем и интересен начин стъпките, необходими да се извървят за една успешна кариера. “Национални дни на кариерата“- Добра Кариера, Добър Живот са си изградили име на събитие, откъдето започва кариерата на много млади хора у нас. Статистиката на организаторите показва, че 1 от всеки 6 посетители през годините е намерил работа или стаж като резултат от посещението си на „Национални дни на кариерата“ или над 40 000 млади души са започнали кариерния си път благодарение на изложението. На много от щандовете днес, от страна на фирмите, стоят хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години.
Входът за посетители е свободен! „Национални дни на кариерата“ се организира от JobTiger, а генерален спонсор на събитието е Нестле България.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK