„Академик” започва с нов старши треньор и състав

#
22 Feb 2019

Бурни промени преживя „Академик”, пише вестник „Борба”. През лятото „студентите” се обновиха тотално под ръководството на Евгени Маринов и заложиха на изключително млад състав. Независимо от липсата на опит отборът завърши есенния дял на седма позиция с актив от 23 точки и голова разлика 25:25.
В началото на годината обаче ръководството реши да смени старши треньора и в града се завърна Стефан Трайков. На практика и той почна да гради наново състав, тъй като почти дузина играчи поеха в различни посоки. Липсата на опитни хора принуди 42-годишия халф да се картотекира и да остане на терена като играещ треньор. Нови попълнения са още вратарят Радослав Батов от „Спартак” /Плевен/, Мартин Колев от „Земеделец-93” /Козловец/, Марин Пендов от ОФК „Павикени” и Кристиян Кирилов от „Локомотив” /Русе”.
Разчита се на собствени юноши от школата, като в контролите често половината състав бе от младоци. Резултатите в проверките са обнадеждаващи, но истинските битки започват в неделя, като още първата е регионално дерби с „Янтра” /П. Тръмбеш/.

пред Извикано

Общината фалира: вместо нов транспортен план - забраняват паркирането в центъра! В края на най-безличния Общински съвет, по-правилно е да се нарича Восъчен театър или Восъчно позорище, т.нар. съветници са на път да вземат поредното си недомислено решение. 

Официална страница на FACEBOOK