„Академик“ започна с 13 футболисти, Пламен Ангелов е играещ помощник-треньор

Преглеждания: 25 #
21 Jan 2019

С 13 футболисти започна подготовка за пролетния полусезон в Северозападната трета лига свищовският „Академик“, като четирима са юноши от школата, съобщи новият старши треньор Стефан Трайков. Девет са играчите, напуснали до момента тима и бившият халф има да решава сериозни кадрови проблеми. „Спартак – Плевен“ привлече нападателното трио на „студентите“- Благовест Ленков, Сонер Хюсеин и Георги Горанов. От ФК „Севлиево“ взеха офанзивния полузащитник Лилян Маринов и колегата му Пламен Илиев. Двама от играчите са предпочели да се приберат в Белене, където ще се състезават в плевенската областна група. Под въпрос е и вратарят Иван Христов, който все още не е потвърдил дали остава, или си тръгва от „Академик“.
Опитният бранител Пламен Ангелов ще продължи да облича екипа на „студентите“, но вече като играещ помощник на Трайков.
Първата контролна среща е на 27-и януари с „Янтра“ (П. Тръмбеш). На 2-ри февруари е проверката с „Левски – 2007“ (Левски), като със същия съперник е предвиден и втори мач. Съперници на свищовлии през идния месец ще бъдат още ФК „Севлиево“, „Спартак – Плевен“ и „Локомотив“ (Дряново).

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!