Академик записа равенство в Дряново

Преглеждания: 236 #
08 Sep 2019

Малко не достигна Академик да запише ценна победа в гостуването си в Дряново. Първото полувреме премина в равностойна игра и логично завърши с нулево равенство. В 65-та минута Милен Петров откри резултата с хубав гол с глава 0:1. След гола домакините от Локомотив 1927 /Дряново/ тръгнаха да изравняват резултата и оставиха пролуки в защита, които „студентите” не можаха да използват. На два пъти и гредите помогнаха на дряновци след удари на свищовлии.
Когато всички на стадона очакваха, че Академик ще се поздрави със заслужена победа в 89-та минута главният съдия Георги Давидов отсъди заслужена дузпа. Домакините се възползваха от своя шанс и записаха крайния резултат - 1:1.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/