Академик спря Бдин

#
28 Oct 2018

Отборът на Академик /Свищов/ спря победната серия на лидера Бдин /Видин/. В двубой от 13-тия кръг на Северозападната Трета лига “студентите” завършиха наравно 1:1 у дома с водача в класирането. По този начин Академик направи чудесна услуга на Янтра (Габрово) и  Спартак /Плевен/, които взех своите мачове днес и съкратиха на точка дистанцията до момчетата на Боби Борисов.
В драматичното дунавско дерби Академик и лидера в групата Бдин Видин не се победиха. Нашите поведоха в 52-та минута с гол на Горанов, но след грешка в отбрана гостите изравниха в 71-та минута, като точен бе Байчев. Те завършиха мача с десет души след втори жълт картон на техен бранител. Пропуски в края ни лишиха от заслужена победа.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK