Академик спря Бдин

Преглеждания: 17 #
28 Oct 2018

Отборът на Академик /Свищов/ спря победната серия на лидера Бдин /Видин/. В двубой от 13-тия кръг на Северозападната Трета лига “студентите” завършиха наравно 1:1 у дома с водача в класирането. По този начин Академик направи чудесна услуга на Янтра (Габрово) и  Спартак /Плевен/, които взех своите мачове днес и съкратиха на точка дистанцията до момчетата на Боби Борисов.
В драматичното дунавско дерби Академик и лидера в групата Бдин Видин не се победиха. Нашите поведоха в 52-та минута с гол на Горанов, но след грешка в отбрана гостите изравниха в 71-та минута, като точен бе Байчев. Те завършиха мача с десет души след втори жълт картон на техен бранител. Пропуски в края ни лишиха от заслужена победа.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/