Академик с футболен празник за най-малките ученици на СУ „Н. Катранов“

#
27 Apr 2021 88

В истински футболен празник се превърна, организирания днес от ОФК Академик турнир по футбол, в който се включиха ученици от първите и вторите класове на СУ „Николай Катранов”, съобщи Академик Свищов. Включиха се не само момчетата – в играните мачове участваха и момичета. Проявата е част от поредица инициативи на УС на ОФК Академик, които целят популяризиране на футбола и въобще на спорта сред най-малките. „Искаме децата да се върнат на терените, а не да стоят пред компютрите и на телефоните си, да спортуват и да се развиват физически”, коментираха от клуба с над 70-годишна история.

Всички отбори участвали днес във вътрешния кръг на турнира получиха медали и топки, осигурени клуба. Финалите между най-добрите отбори от СУ „Димитър Благоев“, СУ „Николай Катранов“ СУ „Цветан Радославов“ ще се играят на терена с изкуствена настилка на „Академика Спорт”.

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ремонтите на Хазарта и Шайката!