Акадeмик разгроми Трявна с 5:0

Преглеждания: 19 #
21 Apr 2019


Убедителна победа на „студентите”. С много добра игра и  четири гола на Сонер Хюсеин ще се запомни този мач. През цялата среща „студентите” доминираха и само късмета помогна на гостите да не инкасират повече голове.
В герой на мача се превърна Сонер Хюсеин, който отбеляза 4 гола и удари две греди. Гостите застрашиха за целия мач само два пъти, като в единия гредатата спаси домакините.
С тази победа Академик, който е е най-младия отбор в Северозападната група показа, че имат потенциал за добър футбол, а победа като тази им дава необходимото самочувствие. Дано и в мачовете, които остават до края ни зарадват с хубави игри и добри резултати.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!