Академик разгроми Лудогорец

Преглеждания: 343 #
26 Sep 2020

С убедителната разгромна победа - 5:1 приключи срещата между Академик и Лудогорец, родени 2008 и 2009 година. Мачът се игра на стадион Академик и бе част от проявите в календара на „Свищовски лозници” 2020. Възпитаниците на Димитър Петков доминираха през цялото време на терена, бяха по-добри и заслужено записаха победата.
ДЮШ Академик и Академия Лудогорец вчера подписаха меморандум за сътрудничество, както Актуално Свищов първи съобщи. Обмяна на опит, споделяне на тренировъчни практики и срещи между съставите на двата клуба предвижда документът. Практически стъпки в тази насока започнаха още през миналата година, когато възпитаници на Академик записаха достойното 2:3 с Лудогорец на техен терен.
Има бъдеще Академик, коментираха за Актуално Свищов членове на УС на ОФК Академик. От ръководството допълниха, че основна цел пред тях е в следващите няколко години от ДЮШ да излезе попълнение, което да играе в представителния мъжки отбор.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Зазоряване