Академик разгроми Бдин на собствения му терен!

#
18 May 2019

Победната серия на Академик продължава. В изтеглен за днес мач момчетата водени от треньора Стефан Трайков сразиха Бдин /Видин/ на собствения му стадион и пред собствената му публика! Това е първа победа на младия отбор на Академик като гостуващ тим, който тази година отбелязва 70-годишен юбилей.

За категоричната победа - 3:1 се записа играещия треньор Стефан Трайков. Второто точно попадение за Академик бе дело на голмайстора на отбора и на Северозавадната трета лига - Сюнер Хюсеин. За категоричната победа се записа и Радослав Батов. Това е пореден много добър мач на "студентите" като през цялото време бяха доминиращия отбор на терена.

 

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK