Академик разгроми Бдин на собствения му терен!

Преглеждания: 18 #
18 May 2019

Победната серия на Академик продължава. В изтеглен за днес мач момчетата водени от треньора Стефан Трайков сразиха Бдин /Видин/ на собствения му стадион и пред собствената му публика! Това е първа победа на младия отбор на Академик като гостуващ тим, който тази година отбелязва 70-годишен юбилей.

За категоричната победа - 3:1 се записа играещия треньор Стефан Трайков. Второто точно попадение за Академик бе дело на голмайстора на отбора и на Северозавадната трета лига - Сюнер Хюсеин. За категоричната победа се записа и Радослав Батов. Това е пореден много добър мач на "студентите" като през цялото време бяха доминиращия отбор на терена.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK