Академик не остави никакъв шанс на Ком за гол!

Преглеждания: 179 #
11 Aug 2019

Много силна игра на младите футболисти на Академик беляза първата им среща за новото първенство. Възпитаниците на Стефан Трайков не оставиха почти никакви шансове за гол на гостите от Берковица, като изключим две грешки на нашата защита, от които играчите на Ком не можаха да се възползват.
Победният марш на „студентите” започна в 15-та минута, когато Кристиян Иванов бе точен за 1:0. Милен Петров бе точен за 2:0 в 23-та минута. За 3:0 се разписа Георги Делянов в 38-та минута. Четвъртият гол бе в 78-та минута, а точен за 4:0  бе Георги Горанов. В 88-та минута мача за Академик приключи с 5:0, а точен бе Ивайло Илиев.
С тази победа Академик зарадва публиката на едноименния стадион пред около 300 зрители. Следващата среща е след седмица - 18 август от 18 часа. „Студентите” отново са домакини и приемат отбора на Севлиево.
След високия старт Академик е първи във временното класиране.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK