Академик и Павликени не се победиха

#
18 Nov 2018

В отложен двубой от 6-ия кръг на Северозападната Трета лига Академик и Павликени си вкараха по два гола в Свищов, пише sportal.bg. Домакините трябва да съжаляват, че изпуснаха победата. Те бяха по-добрият отбор през целия мач, но не реализираха положенията си. В 28-ата минута футболистите на Академик поведоха в резултата, когато Сонер Хюсеин изведе Лилян Маринов сам срещу вратаря и полузащитникът не сгреши. Гостите веднага отвърнаха с опасен шут на Стефан Гинчев. „Студентите“ обаче създадоха ситуации, които Пламен Илиев, Кристиян Иванов и Хюсеин пропиляха.
След почивката действията на терена не претърпяха промяна. Противно на случващото се, в 61-ата минута Кристиян Райчев стреля от границата на наказателното поле и равенството бе възстановено. Около четвърт час по-късно Гинчев изпълни фаул от 30 метра и топката премина под плонжа на свищовския вратар Иван Христов за 1:2. В 87-ата минута Георги Горанов центрира от корнер и Кристиян Иванов изравни с глава.
„Доволен съм от старанието на моите футболисти през целия полусезон. Завършихме първия дял от първенството с повече точки от предишните години. Можеше да имаме още по-голям точков актив. Младостта и липсата на опит обаче си казаха думата. Върху това ще работим през втория дял от шампионата. Благодарен съм на момчетата за желанието, което проявяват в тренировките и мачовете“, коментира треньорът на Академик Евгени Маринов.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK