81 екипа от 46 училища участват в състезание по Маркетинг

Преглеждания: 77 #
13 Nov 2020

С голям интерес и ентусиазъм ученици от XI и XII клас се включиха в Национално ученическо състезание на тема „Разработване на маркетингова идея за малък местен бизнес“, организирано от катедра Маркетинг при СА „Д. А. Ценов“, съобщиха за Актуално Свищов организаторите. Регистрираха се 80 екипа с общо 180 ученика от 46 средни училища в България.

Основната цел на инициативата е да провокира мисленето на младите хора за постигане на устойчиво развитие на местата, в които те живеят. Екипите имат на разположение един месец, в който да разработят и представят маркетингова идея за развитие на малък местен бизнес във вид на доклад, съпътстван (по желание) от презентация и/или видеоклип, уточниха от катедрата-организатор. До всички участници са изпратени материали и подробни указания за работа. Разработките ще бъдат оценявани от преподаватели от катедра „Маркетинг“ и представители на бизнеса. Участниците от най-добрите екипи ще получат сертификат, даващ право да бъдат приети в редовна форма на обучение в желана от тях специалност.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ноемврийска пролет!