500 посетиха музея за ден

Преглеждания: 27 #
06 Mar 2019

500 души са посетителите на Исторически музей - Свищов на 3-ти март, съобщи за Актуално Свищов директорът на институцията Ивелина Габровска. На национални празник експозициите на музея  имаха вход свободен и тогава през тях са минали 500 човека.
В къщата музей посетителите са получили подарък - брошури за града и музейните обекти, мартеница и всички посетители са останали изключително доволни
На 4 март отново експозициите са посетени от много хора от цяла България, уточни Габровска. „Група, водени от туристическа агенция "Селена тур" за пръв посещават града ни и са останали впечатлени от музейните обекти, отношението на екскурзовода, и града като цяло. Те също са получили подарък брошури и мартеници”, уточни директорът.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!