249 бакалаври се дипломираха в Академията

#
04 Jun 2021 179

Днес се проведе тържествена церемония по дипломирането на студентите от ОКС "Бакалавър" на Факултет "Производствен и търговски бизнес" при Стопанската академия, съобщи проф. д-р Мариана Божинова, ректор на СА „Д. А. Ценов“. Към факултета са специалностите "Икономика на туризма", "Икономика на търговията", "Индустриален бизнес и предприемачество" и "Аграрна икономика".

„С огромно удоволствие ги приветствах и съм горда, че първенец на Випуск 2020 на Стопанската академия е Фелия Попова от специалност "Икономика на туризма" с успех Отличен 5,96 от курса на обучение и Отличен 6.00 от Държавния изпит! Дипломираха се 249 бакалаври от Факултета. За съжаление, на церемонията присъстваха по-малко поради отлагането й във връзка с наложените противоепидемични мерки, като голяма част от абсолвентите получиха индивидуално своите дипломи в предходните месеци“, коментира проф. Божинова.

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов изпрати абитуриентите от "Випуск 2021"