24% одобряват кмета Генчо Генчев, 76% с отрицателна оценка

Преглеждания: 18 #
21 Nov 2018

24% одобряват работата на кмета Генчо Генчев за изминалите три години и на Общинския съвет. Това са данните от анкетата на Актуално Свищов, която няма претенции за представителност. В първата си анкета попитахме читателите каква е тяхната оценка за градоначалника и местния парламент. Отрицателната оценка за изминалите три години е 76%. В анкетата са участвали 90 читатели, по любопитното е, че анкетата е прочетена от над 1300 души.
В новата си анкета питамеи коя е приоритетната сфера за развитие пред управата на Общината, без значение на политически цвят. В нея даваме възможност читателите да избират между осем отговора. Освен това участникът може да посочи и свой приоритет. По този начин изпълняваме желанието и бележките на читатели от първата анкета.
 Анкетата ще бъде активна до неделя, включително и е достъпна в социалната мрежа в групата Свищов! Град на бъдещето и на страницата ни в социалната мрежа.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!