24% одобряват кмета Генчо Генчев, 76% с отрицателна оценка

#
21 Nov 2018

24% одобряват работата на кмета Генчо Генчев за изминалите три години и на Общинския съвет. Това са данните от анкетата на Актуално Свищов, която няма претенции за представителност. В първата си анкета попитахме читателите каква е тяхната оценка за градоначалника и местния парламент. Отрицателната оценка за изминалите три години е 76%. В анкетата са участвали 90 читатели, по любопитното е, че анкетата е прочетена от над 1300 души.
В новата си анкета питамеи коя е приоритетната сфера за развитие пред управата на Общината, без значение на политически цвят. В нея даваме възможност читателите да избират между осем отговора. Освен това участникът може да посочи и свой приоритет. По този начин изпълняваме желанието и бележките на читатели от първата анкета.
 Анкетата ще бъде активна до неделя, включително и е достъпна в социалната мрежа в групата Свищов! Град на бъдещето и на страницата ни в социалната мрежа.

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK