236 ученици избират омбудсман в Търговската гимназия

#
17 Oct 2018

236 ученици в Търговската гимназия избират на 22 октомври ученически омбудсман, съобщи за Актуално Свищов Теодора Спасова - учител-координатор ученическо самоуправление в Търговската гимназия.
Днес в Аулата на Първото професионално училище в България бяха представени кандидадите за омбудсман. Това са Александра Атанасова от 10 „А” клас, Валентин Атанасов - 11 „А” клас, Десислава Василева - 10 „Б” клас и Ивана Балдъркова - 11 „А” клас. Пред ученици и учители те представиха своите виждания по четири теми.
 Изборите ще се проведат на 22 октомври в часа на класа и ще се гласува електронно. Взети са всички мерки да няма дублиране на вота на учениците. Гласуването ще се извършва чрез телефоните на учениците, а за тези без телефон на 22 октомври, ще се даде възможност да гласуват чрез бюлетина.
По-късно на страниците на Актуално Свищов очаквайте интервю със специалиста, разработил системата за електронно гласуване в ПДТГ „Диминтър Хадживасилев”.

 

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK