23-годишна студентка спечели автомобил от тотолизатора

#
27 Oct 2018

Собственик на практичен градски автомобил, спечелен в 75-ия тираж на игрите на Български спортен тотализатор, се оказа 23-годишна студентка - Доника Цановска от Свищов, съобщиха за Актуално Свищов от тотолизатора. Младата дама, която учи магистратура в София, сподели, че играе ТОТО редовно, когато се прибира вкъщи при семейството си. „Запален ТОТО играч съм, не пропускам тираж. Любимата  ми игра е „Тото 2 – 6 от 49“, сподели Доника. Тя разказа, че винаги попълва едни и същи числа, които са ѝ любими и са свързани с важни за нея дати и събития. Разбира, че печели, когато проверява фиша си в интернет и вижда съобщението, че вече е собственик на кола. „Първите няколко минути не можех да повярвам на късмета си. Имам шофьорска книжка, но нямам кола и тази ще си я карам с най-голямо удоволствие“, каза още развълнуваната печеливша.
Чек за 24 399 лева, спечелени от „Тото 2 – 5 от 35“, получи и Петър Марков – дългогодишен участник в игрите на тотализатора.
Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, който дава 1/3 от своите постъпления за българския спорт.
Уникална по рода си моментна лотарийна игра без аналог в България, наречена „Златна акция“, предстои да бъде пусната, разкриха от ТОТОТО. Има и още изненади! Всеки, който регистрира номера на непечелившия си талон „Фен зона“ на https://lottery.toto.bg/ до 3 ноември, ще има възможността да спечели една от десет футболни джаги. Тегленето ще се състои на 4 ноември в предаването на СПОРТ ТОТО по БНТ1, а късметлиите ще получат джагите лично от голмайстора Емил Костадинов. Партньор на играта „Печалби плюс – Фен зона“ е Български футболен съюз.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK