191 хил. лв. за нова спортна площадка в СУ „Н. Катранов”

Преглеждания: 155 #
05 Feb 2020

Управителният съвет на „Красива България” одобри проекта на община Свищов за нова спортна площадка в СУ „Николай Катранов”, съобщи пресцентъра на „Цанко Церковски” 2.  Проектното предложение е на обща стойност 191 489,00 лева и е насочено към обособяване на комбинирана спортна площадка в двора на най-голямото училище в града.
 Заложените дейности в проектното предложение предвиждат обособяване на игрище за мини футбол. Ще бъде обособено и игрище за баскетбол, с нови баскетболни стойки и табла с рингове с мрежи, както и игрище за волейбол. Заложено е и подмяна на съществуващата настилка с акрилна спортна настилка, с висока пластичност и устойчивост на износване, подходяща за интензивни тренировки и спортни дейности.
 Спортната площадка ще бъде оградена с ограда. Ще се изгради площадково осветление чрез монтаж на Led прожектори, като също така е предвиден и ремонт на трибуните чрез доставка и монтаж на седалки за тях.
 При реализирането на проекта община Свищов ще участва с 53 % от цялата сума, а останалата част, в размер на 90 000,00 лева, ще бъде предоставена от Министерство на труда и социалната политика.

Снимки: пресцентър на "Цанко Церковски"2

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Разходка в Зимнич - снимки: George Opayna /ГАЛЕРИЯ/