150 хиляди за LED осветителни тела в града

Преглеждания: 22 #
06 Feb 2019

От 18 февруари започва подмяната на уличното осветление в града, съобщава пресцентъра на мръсно-бялата къща. 3 хиляди стари осветителни тела ще бъдат заменени с нови LED лампи, които са най-енергийно ефективния, екологичен и безопасен начин за осветление, създаден до сега. В капиталовите си разходи за 2019 година Общината е предвидила средства в размер на 150 000 лева за подмяна на уличното осветление, като подмяната ще започне от източната част на града, уточняват от пресцентъра.
Новата LED технология, на която се залага, ще допринесе за редица ползи в икономически план и е безспорно щадяща околната среда. От пресцентъра припомнят, че във Вардим се реализира пилотния за Общината проект, при който бяха монтирани близо 300 LED улични осветителни тела, вече доказващи своите предимства.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!