13 медала завоюваха каратистите на Митко Божанов в Шумен

Преглеждания: 384 #
17 Nov 2019

В два дни, на 16 и 17 ноември тази година, в град Шумен се проведе Национално първенство по Киокушин карате за състезатели от всички възрасти.
От общо шестнадесет участника от школата на сенпай Митко Божанов, тринадесет бяха наградена с медали и грамоти в дисциплината кумите.
На най-високото стъпало на триумфалната стълбичка се качиха Габриела Милчева, Емануела Кунова  и Илияна Георгиева. Всяка от тях заслужи титлата „Шампион по Киокушин карате“ и беше наградена със златен медал и грамота за първо място.
Повод за гордост са и вице шампионските титла, в най-твърдия стил карате, на Александър Маринов и на Вселина Кунова. Те заслужиха своите сребърни отличия при децата до 8 години. Второто място на Вселина е в различна категория от тази на сестра и Емануела.
Останалите осем медалисти от отбора на Митко Божанов достигнаха до полуфиналният кръг на Първенството. Това бяха: Борис Недков, Деян Михайлов, Елеонора Кирилова, Ирена Илиева, Йоан Романов, Никола Янков, Симона Красимирова и Юлиян Ганев. Тези състезатели бяха наградени с грамоти за трето място и донесоха по един бронзов медал за отбра.
Само трима от състезателите на отбора не успяха да убедят съдиите по киокушин карате че заслужават някой престижните трофеи и поради това не получиха право да се качат на почетната стълбичка. Това са Александрина Венциславова, Гергана Грунчева и Елица Николаева. Всяка от тях се класираха на 5то място в турнира.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Символи на /не/кадърното управление на Генчев и Компания