12 медала завоюваха ученици на СУ „Н. Катранов” от „Математика без граници“

#
30 Mar 2021 159

35 ученици от СУ „Николай Катранов“ се явиха в Зимния кръг на международното състезание „Математика без граници“, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

За пореден път катрановци се представиха отлично като завоюваха общо 12 медала: 5 златни, 3 сребърни и 4 бронзови медала.

Златен медал и първо място в математическата надпревара завоюваха Калоян Кънчев от II а клас, Сиана Йовчева от III б клас, Виктория Андреева и Дарио Димитров от III в клас, както и Божидара Щърковска от V в клас.

Със сребърни медали и второ място са отличени Катерина Андреева от I в клас, Далия Цветанова от III б клас и Николай Русанов от IV а клас, а с бронзови медали и грамоти за трето място бяха наградени Лъчезар Петров и Християн Вачев от I б клас, Александър Монев от II а клас, и Марая Борисова от V в клас.

Медалите и грамотите на всички участници в зимния кръг на международното състезание са вече в училище и ще бъдат връчени на техните притежатели, когато учениците се върнат в класните стаи.

              

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Новините на 2020 година - такива, каквито са! Топ 10 на това, което Ви вълнуваше през 2020 година

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

В света на птиците, снимки на Дамян ПЕТКОВ