Арестуваха двама за притежание на 310 грама трева, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.

Наркотични вещества иззеха служители на РУ – В. Търново. Вчера в хода на специализирана полицейска операция е извършена проверка в жилище в областния град, обитавано от 35-годишен известен на полицията и осъждан. Намерени и иззети са около 270 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е започнато досъдебно производство.

В хода на същата операция са извършени проверки на 20-годишен от с. Обединение, в който са намерени около 40 грама растителна маса, реагираща на марихуана. Той е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е започнато досъдебно производство и в с. Леденик е извършена проверка на непълнолетно момче, в което е намерена електронна цигара, съдържаща канабинол. По случая е образувана преписка.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.