Униформени служители на реда задържаха 50-годишен скитник – влязъл незаконно в имот и нощувал в него. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.
Служители на РУ – Г. Оряховица задържаха скитник, влязъл незаконно в чужд имот в с. Джулюница и нощувал там.  Снощи около 23,00 ч. собственикът на имота е сигнализирал на тел. 112 за задействана алармена система в имота му. На адреса бил изпратен екип на охранителната фирма, който заварил в една от стаите да спи 50-годишен мъж от същото село, водещ скитнически начин на живот. Мъжът бил роднина на предишния собственик. След намесата на охранителите мъжът напуснал жилището, но малко по-късно отново се върнал.  Последвал втори сигнал на спешния телефон и на мястото пристигнал екип на РУ – Г. Оряховица. Този път мъжът отказал да напусне къщата и бил задържан за срок до 24 часа.
Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.