44-годишен мъж е задържан от полицията в Русе, след подаден тази сутрин сигнал за нанесен побой над жена. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Русе.

Днес в 06:40 ч. в Първо РУ е постъпило обаждане от русенец, който е съобщил, че пред блок 14 в русенския квартал Дружба е открил жена в бозпомощно състояние. Незабавно на адреса е изпратен екип на полицията.

Униформените са изяснили, че жената е 34-годишна русенка, която е с множество наранявания, причинени вероятно от нанесен побой. Пострадалата е откарана с линейка в болница Канев в Русе, където е приета за лечение в тежко състояние с множество фрактури и други травми.

При последвалите незабавни оперативно – издирвателни мероприятия от страна на служители на реда е установен и задържан по ЗМВР, за срок до 24 часа, 44-годишен мъж от Русе, познат на потърпевшата. Според първоначалните данни той е нанесъл побоя на жената, което е станало след употреба на голямо количство алкохол и възникнал скандал.

По случая е образувано досъдебно производство и се разследва, като работата продължава, под надзора на прокуратурата.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.