Арестуваха 19-годишен младеж за убийството на майка му, съобщават от Апелативната прокуратура във Велико Търново предаде Нова ТВ.

Разследването за смъртта на 52-годишната жена е под ръководството на Окръжната прокуратура в Ловеч. По данни на обвинителите жената живеела на квартира в апартамент в центъра на Ловеч заедно със сина си.

На 20 февруари младият мъж обявил в полицията в Ловеч, че майка му от 13 февруари е напуснала квартирата и е в неизвестност. През април в блока започнала да се носи неприятна миризма. Собственикът на жилището бил повикан от София, отключил мазето си и там било открито тялото на жената.

19-годишният ѝ син е установен като извършител на престъплението и задържан на 1 май първоначално за срок до 24 часа, а след това – до 72 часа. Ще бъде внесено искане за постоянен арест.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.