Английски турист е бил ударен, след като е опитал да се държи нагло с възрастна жена, която продава зеленчуци на един от пазарите в Пловдив. Това разказа журналистът Стефан Северин, който е станал свидетел на случката, информира Блиц.бг.
Ето какво пише той:
„Нагъл англичанин опита силен български ритник! Който е ходил на пазар в Пловдив, има представа за най-представителния – Четвъртък пазар. Обикновено в подстъпите към лъскавите сергии седят баби, дошли от близките селца: с десетина яйчица, три-четири китки магданоз, няколко връзки лук, пет шест домата биволско сърце… да изкарат някое друго левче. Винаги съм ги уважавал и купувал от тях.
Но днес това, което видях, ме изпълни с гняв и с възхищение. Гняв, защото минава един скоклест, двуметров дънков англичанин и една от бабите го кани да си купи домати. Кретенът се обърна и показа на клетата старица среден пръст и взе да бълва нещо на английски. Наоколо онемяхме, но на секундата един младок скочи и заби в клющавия задник на поданика на Обединеното кралство такъв шут, че бобеницата направо се прегъна! Наглецът взе да крещи: полиция, полиция… Младокът повтори номера с шута, а наоколо хората го наградиха с аплодисменти! За такива – заслужен, як български шут! Може и на други места, не само в задника!”

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.