Един от най-добре представилите се футболисти на „Академик“ през есента – Александър Стоянов, ще подсили атаката на Бдин 1923 (Видин) през пролетния полусезон, научи Актуално Свищов.
Талантливото крило е приело условията на видинчани, които оглавяват временното класиране и са фаворит за спечелване на шампионата в трета лига. Стоянов ще продължи своята кариера там, именно поради тази причина и възможността да запише мачове в професионалния футбол на Втора Лига догодина.

За мен беше удоволствие да играя в Академик! Благодаря на момчетата ,ръководството и на треньора Росен Илков, заяви за Актуално Свищов Александър Стоянов.

От ръководството на Академик пожелаха успех на Александър и ще се радват този трансфер да е трамплин към професионалния футбол, където играчът може да доразвие потенциала, загатнат в Свищов.

В обръщение към родителите на децата, които тренираше и феновете, Александър Стоянов заяви: „Много ви благодаря за времето прекарано с вас и дечицата ви! Всички са прекрасни и ползотворни деца; всички са достатъчно талантливи. За мен беше чест и удоволоствие да бъда треньор на тези прекрасни деца и ви пожелавам успехи, весели празници и весело посрещане на новата година! Бъдете здрави и благословени всички. Завинаги един от вас! Ще се видим сигурен съм!“.

19-годишният Димитър Костадинов също напуска Академик, потвърди за „Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са!“ футболистът. От януари Костадинов ще играе за Локомотив (Горна Оряховица).

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.