През последните повече от пет години  читателите утвърдиха Актуално Свищов като най-четена и независима медия в Свищов и региона, което е мотив за хората, които го правят, да се стараят още повече за своите читатели и последователи!

В тази насока, имаме удоволствието да съобщим, че Актуално Свищов стартира и видео канал. “АктуалноТО с Айхан Ахмедов и Александър Шабов” е замисъл на двамата още от февруари 2022, но става факт две години по-късно.

Целта на видео канала е да се даде обобщение на важни и значими за общността теми. Специална част в начинанието авторите отделят и на ОФК Академик – спортната емблема на града на Щастливеца. През последните четири няколко години Актуално Свищов е официален медиен партньор на клуба с над 70-годишна история.

Авторите на начинанието обещават, правейки видео канала да продължат да спазват Етичния кодекс на българските медии. Освен това да продължат да представят Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са! И да се придържат към неговия девиз – Свобода, честност, любов…

Първият епизод ще бъде публикуван на 5 ноември в Ютуб канала на Актуално Свищов, който може да откриете ТУК

Актуално Свищов