Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ стартира три академични информационни канала за потребителите на популярните приложения за незабавни съобщения Telegram, WhatsApp и Viber, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на учебното заведение. Чрез тях Свищовското висше училище ще предоставя по максимално бърз и ефективен начин на своите студенти и широката общественост актуални академични новини и важни съобщения, свързани с учебния процес, семестриалните изпити, кандидатстудентската кампания и академичните инициативи.
Имената на информационните канали съвпадат с обозначението, под което Стопанската академия се позиционира в социалните мрежи. За присъединяване към тях е нужна инсталация на някое от посочените приложения за незабавни съобщения.
Каналът в Telegram е достъпен на адрес https://t.me/tsenovacademy
WhatsApp каналът е достъпен на адрес https://bit.ly/3sJ7VVS
Viber каналът е достъпен на адрес https://bit.ly/3oSFtj2
Освен в Telegram, WhatsApp и Viber, актуални новини от СА „Д. А. Ценов“ можете да намерите и в официалния профил на Свищовското висше училище във Facebook.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.