Стопанска академия „Димитър А. Ценов” и Съдърланд Глобъл Сървисис – България сключиха споразумение за сътрудничество, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Висшето училище. Това стана на 30 ноември 2022 г. в София, където подписи под документа положиха ректорът на СА „Д. А. Ценов” – проф. д-р Марияна Божинова и изпълнителният директор на българското подразделение на Съдърланд Глобъл Сървисис – Димитър Гълъбов. Съгласно подписания меморандум двете организации ще реализират редица съвместни дейности и събития, които ще бъдат насочени към академичната общност и студентите на Свищовското висше училище, и ще подпомагат дейността на Съдърланд България.
Съдърланд e глобален доставчик на първокласни иновативни бизнес решения и решения за дигитална трансформация. Мисия на компанията е да създава изключително конструирани преживявания днес, които да продължават да радват нейните клиенти и служители дори в утрешния ден. Повече от 35 години компанията се грижи за клиентите си, като предоставя измерими резултати и ускорява техния растеж. Продуктите и платформите на фирмата са базирани на изкуствен интелект и са изградени с помощта на стабилна интелектуална собственост и автоматизация. Съдърланд отваря своя многоезиков офис за обслужване на клиенти в България през 2008 г. Днес в Съдърланд България работят 2200 служители в четири различни офиса – два в София, един в Бургас и един във Варна, като екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 европейски езика.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.