Шест формации участваха днес в турнира „Академика Къп“, организиран от ОФК Академик и ДЮШ на клуба, съобщи официалната страница на отбора в социалната мрежа. Младите футболисти – набор 2013 и 2014 година от три града превърнаха неделния ден в истински спортен празник. Детски футбол с много голове и спортменство показаха най-малките футболисти от три школи.
В първото издание на турнира участваха отборите на Локомотив Горна Оряховица, Фортуна Плевен и Академик, Футбол 5 с треньори Виктор Владимиров и Димитър Велизаров. В надпреварата не участваха младите състезатели от Севлиево заради много болни деца.
Шестте формации получиха еднакви купи и медали и подаръци, осигурени от Христо Цветанов, председател на УС на ОФК Академик. Подаръци за младите футболисти бяха осигурени с любезното съдействие на магазини „Братя Гечеви“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.