В оставащите две контроли на „студентите“ Росен Илков залага на юношите на Академик. Трима играчи са с контузии – Алекс Миленов, Милен Петров са с разтежения, Георги Йорданов е с пукнат пръст на крака, а под въпрос е и Алекс Асенов, съобщи за Актуално Свищов старши треньорът.
Стефан Трайков напусна Академик. Бившият старши треньор и легенда на „студентите“ е поредното ново попълнение в Ювентус /Малчика/.
С Академик се разделя и още един опитен бранител – Пламен Ангелов, който отива на работа в чужбина. Отваря се чувствителна празнина в защитата на тима, където Трайков и Ангелов осигуряваха сигурност. Това налага на треньорския щаб на Академик да им търси заместници. Другата приоритетна цел в селекцията на свищовлии е вратар. Засега нови попълнения в отбора от крайдунавския град са нападателите Алекс Миланов и Александър Асенов. Първият се прибира от чужбина, вторият е юноша на Миньор (Перник), минал и през ЦСКА 1948.
Последните две контроли ще бъдат ключови и ще покажат къде сме, заяви Росен Илков. Доволен съм от момчетата, защото излизат мотивирани на терена, допълни треньорът.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.