„Студентите” водени от Красимир Капитанов записаха равенство в първия си мач на Международни турнир „Elite Neon Cup 2022”. Турнирът се провежда в Белград, Сърбия.
В първата си среща Академик игра с Воздовац Белград, като мачът приключи 1:1. Изравнителният гол бе дело на Мария Сандулова.
Актуално Свищов припомня: Години след последния официален мач на „Академик“ срещу изявена футболна школа, възпитаниците от формация Футбол 9 на треньора Красимир Капитанов мат възможността да премерят сили с връстниците си от „Ювентус“ (Торино). Това ще се случи на елитния международен турнир “ Elite Neon Cup 2022″, който се провежда от 28 до 30 октомври.
Жребият отреди на „Академик“ място в група D, където нашите футболисти се изправят срещу „Ювентус“, сръбските „Зарково“ и „Воздовац“, гръцкия „Тъндърс“ и румънския „Лугож“.
Интересният сблъсък с италианския гранд днес, 28 октомври в 18:20 местно време (19:20 българско).
Подкрепа на младите футболисти дават на място Емил Перушанов, председател на УС на ОФК Академик и неговият заместник Христо Цветанов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.