Футболистите на Академик, U12 вземат участие на международен футболен турнир в столицата на Сърбия, Белград, научи Актуално Свищов.
В периода 28-30 октомври ще се проведе турнира Елит Неон Къп – Elite Neon Cup 2022. Участието си в него вземат отбори от Сърбия, Словакия, Румъния, България, Гърция и Словения. Участието си в турнира са потвърдили и подрастващите отбори на грандовете Ювентус, ПСЖ, Цървена Звезда, Партизан и Олимпиакос.
Актуално Свищов припомня, че от началото на 2020 година, при избора си настоящия Управителен съвет на ОФК Академик, провежда политика за развитие на детско-юношеския футбол. „Студентите”, водени от Красимир Капитанов преди две седмици имаха възможност да играят четири приятелски срещи с връстниците си от водещи школи в столицата на Северна Македония, Скопие. Основната част от средствата за пътуванията в чужбина се поемат от управата на Клуба.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.