Собственост на съгражданин, куриерската фирма направи и невъзможното, за да могат да достигнат новите екипи и ранички навреме за отпътуването на отбора Ф9 за турнира в Сърбия. Това сподели за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.
Будният свищовлия Петко Бочев, лично достави пратката и не пожела да „изкара един надник“, виждайки че екипировката е предназначена за децата на „Академик“
Призоваваме привържениците и приятели на „Академик“ да върнем жеста и се обърнем към R & I Transport Ltd следващият път, когато имаме нужда от транспортни услуги на територията на България.
Фирмата разполага с добре оборудвани транспортни средства, с падащ борд и предлага транспортни услуги от всякакъв размер, на територията на цялата страна
Каузата „Един за всички, всички за Академик, е дългосрочен проект на клуба, с който се цели развитието на детския футбол и превръщането на ДЮШ Академик във водеща в региона. Инициативата стартира в края на август.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.