Подготовката за новия сезон в Академик продължава с поредната придобивка за поддържане на тревните терени, видя Актуално Свищов.

От Община Свищов подсигуриха професионална машина за чертаене на тревни площи и специална боя. От клуба вече могат да се похвалят с модерна машина, работеща на батерии, която може с едно зареждане да начертае всичките три тревни терена.

Новата придобивка ще направи чертаенето по-лесно, по икономично и доста по-професионално от досегашната технология на обработка, коментира пред Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на ОФК Академик.

Както вече писахме това е поредна придобивка, осигурена от Общината след като по-рано през май бяха въведени в експлоатация поливни машини и нова шпинделна косачка.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.