„Академик“ стартира кампания „Един за всички, всички за Академик“, съобщиха за Актуално Свищов от Клуба.
Целта е набиране на средства за подпомагане дейността на Детско-юношестката школа на клуба, както и поддръжката на базата, предоставена за ползване от Общината и Академията.
В момента тече и ремонт на нови съблекални за изкуственото игрище, което изцяло е финансирано от дарители и съмишленици.
Академик е първият аматьорски клуб, който пуска в продажба виртуални билети за своите мачове и призовава всички фенове, граждани и приятели в и извън пределите на България, да дадат своята лепта и закупят билет, за каузата „Академик“.
Всички средства отиват за децата на Свищов, а от клуба обещаха да дават отчет и за постъпленията на продажба и от виртуалните билети, както правят и за домакинските мачове на „студентите”.

Билети може да закупите в мрежата на Eventim ета тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/akademik-partizan-cherven-bryag-svishchov-stadion-akademik-591552/event.html

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.