Академик пусна в продажба виртуални билети за последния домакински мач от първенството на Трета Северозападна лига, средствата отиват за лечение на трима контузени футболисти. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.

В този последен мач събираме средства за благородна кауза. На играчите Божидар Матеев, Георги Йорданов и Михаил Ганев предстоят сложни коленни операции след като получиха нелепи контузии през настоящия полусезон. Необходими са доста средства и помощта от широкия кръг приятели е крайно необходима, коментира Перушанов.

Нека за един последен път през този сезон отделим кой колкото може за да покажем на момчетата, че и в добро и в лошо, сме единни и зад тях в тези трудни за тях моменти.
Подкрепете отбора, като си закупите един или няколко билета!
Поставяме си цел – поне 100 билета! Бъди един от нас, подкрепи отбора!

Актуално Свищов припомня, че Академик е първият отбор в Трета лига, който пусна виртуални билети още през есента. Събраните тогава средства отидоха за ремонта на съблекалните на игрище „Академика Спорт“.

Билети може да купите ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.