Продължава кампанията за набиране на средства за ремонтните дейности на стадиона и изграждането на модерна база за тренировки. В тази насока, за най-верните фенове на клуба, ръководството пуска в продажба лимитирана серия шалчета на „Академик“.
Парите от продажбите отиват директно за покриване на разходите по ремонтните дейности на новите съблекални.
Както „Актуално Свищов“ съобщи в предходни статии, работата напредна и навлиза в същинска фаза, което изисква още повече средства. Освен виртуални билети, билети на входа на домакинските мачове и помощ от съмишленици, клубът стартира и продажба на фен артикули. Първият от тези е новото шалче, което е с изчистен дизайн и освен името и емблемата на клуба, включва и уебсайта на „Академик“.
Предстои внедряването на онлайн магазин към съществуващия сайт, за по-добра отчетност на продажбите и глобално покритие, научи „Актуално Свищов“.
„Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са” ще продължи да следи различните инициативи на клуба, негови възпитаници и спомоществователи, за развитието и популяризиране на футбола в региона.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.