Най-качествените колекционерски значки на Академик са вече в продажба, видя Актуално Свищов.

Една дългоочаквана новина за феновете на Академик е вече факт. Клубът започна продажбата на клубни значки, като печалбата от тази инициатива отива изцяло за развитието на школата и стартиралата през август кампания „Един за всички, всички за Академик“.

Днес бяха доставени първите 40 бройки, които са пуснати вече в продажба в „Магазинчето за кафе“ на улица „Цар Освободител“ 37. То се намира срещу автобусната спирка на площад „Свобода“.

Цената за красивия артикул е 8 лева. Значката е с пин на гърба, направена от качествен триизмерен метал и покритие и е с размери 40 мм на 29 мм. Продукт с топ качество, голям и красив.

„Благодарности за партньорите от „Магазинчето за кафе“, които първи подадоха ръка. Призоваваме всички фенове да се снабдят с този фен артикул, който ще има колекционерска стойност и да не забравят, да си купят чаша ароматно кафе от магазинчето“, коментира Емил Перушанов, председател на УС на ОФК „Академик“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.